Masumlar Apartmanı son bölüm izlemek isteyen takipçiler YouTube ve TRT 1 kanalı üzerinden Masumlar Apartmanı 19. bölüm full kesintisiz izleme detaylarını araştırıyor. Han'dan ayrılma kararı alan İnci'nin Gülben'in çabaları sonucu bu kararından vazgeçerek Han ve ailsinin yaşadığı eve adım atması son bölüm finaline damga vurmuştu. Safiye ile aynı çatı altında İnci'yi hangi sürprizlerin beklediği merak konusu! Masumlar Apartmanı 19. bölüm izle! Masumlar Apartmanı son bölümde İnci büyük bir karar alıyor! Masumlar Apartmanı YouTube ile FULL kesintisiz izleme bilgileri sanal ortamda ne çok araştırılanlar listesinde yer aldı.

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm Özeti

Han, İnci’nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han’dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han’ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman  okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında Ege’nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman’ı şoke eder. Ancak Ege’nin sonraki hamlesi Neriman’ı yıkar.

Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.