Taner Timur / Özel Haber

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için 3 Eylül 2019 yılında HDP Diyarbakır İl binası önünde evlat nöbetine başlayan Diyarbakır anneleri, çocukları dağa kaçırılan ailelere çağrı yaparak, gece nöbetine de başladığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde çocuğuna kavuşan anne Ayşegül Biçer de Diyarbakır annelerini yalnız bırakmıyor. Çocukları dağa kaçırılan aileleri yalnız bırakmayan Biçer, Diriliş Postası'na konuştu.

Ayşegül Biçer, "Rabbime şükürler olsun ki PKK'dan çocuğumu söke söke alacağım demiştim ve aldım çok mutluyum, bu sevinci siz de yaşayabilirsiniz diyorum tüm anne ve babalara. Gelin buraya, çözüm noktası burası, evladınızı PKK'nın siyasi kolu HDP'den isteyin."dedi.

HDP olmadan hiçbir çocuk dağa gidemez

Biçer, "HDP olmadan hiç bir çocuk dağa gidemez, anne ve babalara diyorum ki evlatlarınız dağda ölüme mahkum ediliyor, gelin buraya hakkınızı isteyin. Gelin 3 Eylül 2021'de Diyarbakır HDP il binası önünde sizin hakkınızı arayalım, çünkü ben hakkımı aldım ve bu saatten sonra benim mücadelem PKK'ya karşı, bu anne ve babaların evlatlarını kazanmak için buradayım. Sonuna kadar da onlarla beraber olacağım." ifadelerini kullandı.