Tüm dünyanın sağlık ve ekonomi açısından zor bir süreçten geçtiği şu günlerde, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi, öğrencileri ve meraklılarını  dijital pazarlama iletişimi alanında usta isimlerle buluşturarak geleceğin iletişimcilerinin ufkunu açmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 9 - 10 Nisan 2021 tarihlerinde bir söyleşi organize eden İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2 gün sürecek etkinlik boyunca öğrencileri ve meraklılarını, dijital pazarlama uzmanlarıyla bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyenler, 'digidays.ticaret.edu.tr' internet sayfası aracılığıyla etkinlik tarihine kadar kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Söyleşide kimler var?

9 Nisan saat 10:30'da başlaması planlanan etkinlikte açılış konuşmasını İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Öztürk yapacak.

Ardından iki gün sürecek söyleşide, Hewlett Packard Enterprise Türkiye İnsan

Digidays nedir?

Digidays, İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü tarafından 2017 yılında Dijital Pazarlama İletişimi Haftası adıyla başlayan ve ilerleyen zamanda Dijital Pazarlama İletişimi Günleri kısaca Digidays ismiyle gerçekleştirilen bir üniversite etkinliğidir. 

Etkinliğin ilk amacı, üniversite öğrencilerini dijital pazarlama iletişimi alanındaki usta isimlerle buluşturmak ve sektör tecrübelerinden yararlandırmaktır.

2021 yılından itibaren Digidays, kapsamını, değişen dünyaya uygun şekilde dijital iletişim ekseninde genişletirken, dijital iletişim dünyasındaki en yeni, en güncel  bilgileri merakla takip eden herkesin sektörün usta isimleri ile buluşmalarına imkan sağlamaya devam etmektedir.