TVNET canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Yenilik Partisi Başkanı Öztürk Yılmaz, eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle hedef aldı.

CHP'den ayrılarak Yenilik Partisi'ni kuran Öztürk Yılmaz, TVNET canlı yayınında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun huy edindiği " yalan siyasetini" eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nu "yürüyen yalan makinesi" olarak nitelendiren Öztürk, "İnsanları itibarsızlaştırmak için her şeyi yapıyor." dedi.

"YÜRÜRKEN YALAN SÖYLÜYORLAR"

Kılıçdaroğlu'nu "yürüyen yalan makinesi" olarak nitelendiren Yılmaz, şu ifadeleri kaydetti:

" Türkiye'de şu sorun var. İnsanları itibarsızlaştırmak çok kolay. Muhalefet de aynısını yapıyor. İstifa ettiğim zaman baktım koridorda bir sürü yalan dolaştırıyorlar. Yürürken yalan söylüyorlar. Yiyip, içip yalan söylüyor. Muhalefet beni ihraç ettikten sonra bu kez itibarsızlaştırmak için bir sürü yayın yasağı koydu. Kılıçdaroğlu yürürken yalan söyleyen birisi. Oturuyor, kalkıyor yalan söylüyor. Birisi de, 'Kardeşim, sen böyle namuslu insanlara sırf gıcık olduğun için yalan söylersen bu yalanlar ayağına dolaşır' demiyor. 'Bana dokunmuyorsa ne yapıyorsa yapsın.' stratejisi var. Bu Türkiye'nin de muhalefetin de iktidarın da canını yakar."