Sarı-Kırmızılı takım ilk 45 dakikaya hızlı başladı ve maçın henüz başında Mustafa Muhammed ile golü buldu. Maçta yıldızlaşan Muslera ise milli takımdan yorgun dönmesine rağmen net pozisyonları çıkararak kalede devleşti.

Muslera düzeliyor

Gazetemiz Spor Müdürü Kaya Temel’in, “Eleştirilerin hedefinde olan Muslera’nın bu akşamki performansını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna cevap veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Muslera bizim vazgeçilmemiz. Uzun bir yolculukla 1 antrenmana çıkarak, Konyaspor’a karşı kalesini korudu. Özellikle 2. yarıda yüzde yüz net pozisyonu çıkardı. Muslera’yı kötü olduğu zamanlarda da destekledik. Destekleyeme de devam edeceğiz. İnşallah Muslera daha iyi olacak ve düzelecek. Muslera ve Yedlin bugün izinli olacak.” dedi.

“Daha fazla gol isterdim”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İkinci yarı bu tip bir oyuna maruz kalmazdık. Ama mücadeleden, kazanma arzularından memnunum. Galatasaray seyircisine daha fazla gol ve daha iyi oyun seyrettirmek isterdik ama yakın gelecekte bunu yaparız.” diye konuştu.