Kaza, Osmancık ilçesi Terminal kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyyar arıcılık yapan Azmi Çakır (60) yönetimindeki 52 ABJ 957 plakalı arı yüklü panelvan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçta sıkışan Azmi Çakır yaralandı. Araçta bulunan köpek ile 6 yavrusu da kazadan yara almadan kurtuldu. Sahibinin araçta sıkıştığını gören köpek kaza yerinden bir an olsun ayrılmadı. Sahibinin yanına gitmeye çalışan köpeği ekipler sakinleştirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde araçtan çıkarılan yaralı sürücü, Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan sürücü, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Araç içinde sıkışan sürücüyü köpeği yalnız bırakmadı
Çorum’un Osmancık ilçesinde arı yüklü panelvan aracın kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpması neticesinde sürücü araçta sıkışarak yaralandı. Kaza sırasında araçta bulunan köpek ise sahibini bir an olsun yalnız bırakmadı.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Trend Haberler
Sözleri Alevi vatandaşların tepkisini çekmişti: Kübra Par özür diledi
MEB'den fenomen öğretmenlere inceleme: Memurluktan atılabilirler!
CHP'den istifa eden Çakır, memleketi Mersin'de coşkuyla karşılandı
Aziz Yıldırım'dan Saran iddialarına zehir zemberek yanıt
Saran dosyasında kritik senaryolar
Mazlum Abdi: Entegrasyon için Şam ile uzlaşmaya vardık
Milyon dolarlar havada uçuştu
Soruşturma Galatasaray’a sıçradı
2026 asgari ücreti 28 bin 75 TL oldu
En küçük hak sahibi deprem bebek