Dabakhane Mahallesinde Bakırcılar Çarşısı çevresi ile Kasap Pazarında yıkım ve enkaz çalışmalarına çok sayıda iş makinesiyle devam edildi.
İş makineleriyle yıkımı gerçekleştirilen binaların enkazları kamyonlara yüklenerek, kent merkezi dışana taşındı. Yıkım nedeniyle çevrede yoğun toz meydana geldi.
Yıkım bölgesinin çevresinden geçen bazı vatandaşlar maske takarak tozdan korunmaya çalıştı.
Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu kentte Aslanbey Mahallesi'nde ağır hasar gören binaların yıkımı sürdü.
Polis ekipleri, binaların yıkıldığı ve enkazın kaldırıldığı yerlerde güvenlik önlemi alarak bölgeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.
İş makinelerince kamyonlara yüklenen molozlar ise kent merkezi dışında belirlenen noktalara taşındı.
Bina sakinleri de yıkım çalışmalarını izledi.
Bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor
"Asrın felaketi" diye adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük hasara neden olduğu Malatya'da ağır hasarlı yapıların yıkımına devam edildi.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Trend Haberler
Kadın doktora trafikte çirkin saldırı: Türk Telekom'dan "gereği yapılacak" açıklaması
Emekli Başsavcı Mehmet Demir ile Gazeteci Ali Tarakçı canlı yayında birbirine girdi
Kenan ve Beren isyan bayrağını Açtı: "Bu parayla ev yapılmaz!"
Kadriye Kasapoğlu'nun telefonundan çıktı! Türkiye'yi ele geçirme planı
Tanju Özcan'a şok! 'Umre'ye gideceğim' diyerek helallik istedi! Kimse hakkını helal etmedi
Milyarlarca liraya af! 1,5 milyon kişinin borcu siliniyor
Şeytani planla Türkiye'yi sarsan doktor! Yeni gelişme
Gaziantep’te kaybolan 13 yaşındaki kız bakın nerede bulundu?
5 yıla kadar hapisle yargılanıyordu! CZN Burak için karar
229 km hızla gelerek öldürmüştü! İstenen ceza belli oldu