Entrikaları ve olaylı hayatları ile tüm dünyanın ilgisini çeken İngiliz kraliyet ailesini anlatan Netflix dizisi The Crown’un final sezonunun ne zaman olacağı en çok merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyordu. Uzun zamandır beklenen 6.sezonun ilk fragmanı yayınlandı.

Dünyanın en çok izlenen dijital televizyon platformlarından biri olan Netflix’in yayınladığı fragman sosyal medyada epey ilgi gördü.

PRENSES DİANA’NIN ÖLÜMÜNE ODAKLANACAK

Birçok kişinin nasıl işleneceğini merak ettiği Prenses Diana’nın ölüm sezonu geldi çattı. Dizinin bu sezonu 90’ların sonu ve 2000’lerin başına odaklanacak. Final sezonunun oyuncu kadrosunda Imelda Staunton dışında Prenses Diana olarak Elizabeth Debicki’yi, Prens William rolünde Ed McVey’i, Prens Harry rolünde Luther Ford’u, Kate Middleton rolünde Meg Bellamy’i, Prens Phillip rolünde Jonathan Pryce’ı, Prens Charles rolünde ise Dominic West’i izleyeceğiz.

Sezon iki bölüme ayrıldı. İlk bölüm, 16 Kasım’da, kalan dört bölüm ise bundan yaklaşık bir ay sonra 14 Aralık’ta Netflix üzerinden yayınlanacak.

İşte herkesin merakla beklediği The Crown 6.sezon teaserı: