Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe genelinde dar alan uygulaması gerçekleştirdi.

Uygulamalarda Yahya Kemal Mahallesi Engin Sokak üzerinde Talatpaşa Caddesi’nden sokağa girdiği görülen bir motosikletli polisin dikkatini çekti. Sokak içerisinde polis ekiplerini gören motosikletli, ani bir manevra yaparak hızlandıkça Kağıthane polisi tarafından önü kesilerek durduruldu.

DAKİKALARCA KAÇTI

Şahıs o esnada bir anlık boşluktan yararlanarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleriyle şahıs kovalamaca başladı. Dakikalarca yaya olarak devam eden kovalamaca esnasında yeşillik bir alana cep telefonunu atarak kaçmaya devam etti. Kaçtığı esnada da üzerinde bulunan birçok şeyi yere attı.

KAHRAMAN KURYEDEN TORBACIYI YAKALATAN TEKME

Kovalamaca devam ederken yol kenarındaki motosikletli bir kurye, polislerin bir şahsı kovaladığını görünce tekme atarak onu yere düşürdü. Torbacıyı yakalayan polis ekipleri, üzerinde yaptığı aramalarda, kemerin altında jelatine sarılı vaziyette saklanmış satışa hazır 11 adet 27 gram marihuana ele geçirdi. Şahsın kaçarken yere attığı telefonların sürekli çalması ise dikkat çekerken, polis ekipleri ise uyuşturucu ticaretini çözmek için şahsın telefonunu incelemeye aldı. Yaşanan o nefes kesen kovalamaca ise güvenlik kameralarına yansıdı.