Kahvaltıya yetişmek ya da kahvaltı edemediyseniz bir atıştırmalık yemek istediğinizde mutfağa gidebilir, telefonunuzu ses sistemine bağlayamazsınız. Servisli bir havuz terası, tatil moduna girmeniz için sadece bir yer olabilir, ancak diğer misafirlerin sohbet ve şakaları arasında mutluluğunuz gölgede kalabilir.

Özel villa tatillerine yönelik artan eğilim, herhangi bir tatilin dinlenme ve yenilenme yönünün ortalama bir insan için ne kadar önemli olduğunu düşündüğünüzde şaşırtıcı değildir.

En iyi değeri arıyorsanız

İlk bakışta, tatil villaları pahalı bir seçenek gibi görünebilir, ancak bir aile tatilindeyseniz (veya bir grup arkadaşınızla seyahat ediyorsanız), birden fazla oda rezervasyonu yapmaktan daha uygun maliyetli olabilir.

Ayrıca yerel bir süpermarketten bazı yemekler ve atıştırmalık alarak istediğinizi yiyebilir, bütçenize uygun alışveriş yapabilirsiniz. Her gün tüm öğünler için dışarıda yemek yemek yerine kendi mutfağınızda kahvaltı yapabilirsiniz. Atıştırmalıklar, içecekler ve hafif öğle yemeği ekleyin ve villanızın tam donanımlı mutfağından yararlanın.

Mahremiyetinize değer veriyorsanız

Muhtemelen villa tatilinin en büyük avantajı size sağladığı mahremiyettir. Bir yerde geniş bir süit rezerve edebilirsiniz, ancak yine de yan taraftaki odada kalan insanlar olacaktır. İstediğiniz saatte yatıp istediğiniz saatte kalkmak sizi mutlu edecektir.

Çoğunlukla daha spontane, aile ve arkadaşlarla rahat anlar tatilin en güzel anıları haline gelir. Bir mekânda her zaman diğer misafirlerden bir dereceye kadar haberdar olacaksınız. Özel bir villada, villa tatili yapmak, villanızın havuzunun yanında bir barbeküde sevdiğiniz kişilerle lezzeti yemekler yerken, özel güvertenizde gün batımı içeceklerini yudumlayacak veya yaz güneşinde uzun, tembel bir brunch'ın tadını çıkaracak huzur ve mahremiyete sahipsiniz.

Villa tatili de şehirler ve plajlarla sınırlı değildir. Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde villa tatili tercih edenlerin çoğu birçok farklı aktiviteden de yararlanır. Örneğin, Fethiye’de villa tatili planladığınızda bir Kelebekler Vadisi’nde yamaç paraşütü yapmak ya da Bodrum’da villa tatili yaptığınızda koylarda bir mavi tura çıkmak, ya da Göcek’te bir villa tatili istediğinizde dalış turlarına katılmak güzel olabilir.

Kendi programınızı ayarlamayı seviyorsanız

Bazı tatil severler, rahatlamalarının merkezinde yer alan, diğer insanların programlarından tam anlamıyla uzaktır. Diğer insanlar günlük rutininizi büyük veya küçük ölçüde etkiler. Bu özellikle bir aile olarak seyahat ederken rahatsızlık verir mutfağa erişiminiz olmadığında bile temel rutinlere bağlı kalmayı deneyin! Bir villa tatilinde, her günün hızına ve planına siz karar verirsiniz.

Aradığınız kiralık villayı kolayca bulun!

https://www.villaciniz.com.tr sitesinde, çevrimiçi listeleme yaparak “gelişmiş, kapasiteye ve fiyata göre artan-azalan” filtrelemeler, size en uygun sonuçları listeler. Tatil Villacınız; “11098 sicil numarası” ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş A grubu seyahat acentesidir.

Daha fazla bilgiyi www.villaciniz.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim