Güncel

All Of Us Are Dead 2. Sezon çıkacak mı? All Of Us Are Dead yeni sezon ne zaman çıkacak?

Abone Ol

28 Ocak 2022‘de Netflix Türkiye tarafından yayınlanmaya başlayan Netflix Güney Kore orijinal dizisidir. İlk sezonu 6 bölümden oluşan dizi aksiyon, fantastik ve dram türünde yer alıyor. Dünya genelinde yüksek izleme rakamlarına ulaşan diziseverleri arama motorlarında All Of Us Are Dead 2. Sezon çıkacak mı? All Of Us Are Dead yeni sezon ne zaman çıkacak? Sorularının yanıtını araştırmaya başladı. işte tüm detaylar haberimizde…

ALL OF US ARE DEAD 2. SEZON ÇIKACAK MI?

Zombi temalı 'All Of Us Are Dead', Squid Game ve Hellbound'un ardından böyle bir başarıya ulaşan üçüncü Güney Kore dizisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi, 25'ten fazla ülkede 1. sırada yer alırken 20'den fazla ülkede de 2. sıraya yerleşti.

All of Us Are Dead'in ikinci bir sezonunun çıkıp çıkmayacağı oldukça fazla tartışılıyor. Dizinin ikinci sezonunun çıkacağı henüz resmi olarak açıklanmadı ancak geri dönebileceğine dair bazı nedenler öne sunuluyor.

ALL OF US ARE DEAD YENİ SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Güney Kore yapımı olan dizi mini dizi olarak başlamadı. İlk sezonunda hem ülkemizde hem de Dünya çapında aldığı izlenme oranları ve tepkilere bakarsak dizinin tıpkı Squid Game’de olduğu gibi 2.sezon onayı almasının kuvvetle muhtemel olduğunu düşünüyoruz. IMDb’de de ilk sezon bölümlerinin iyi puanlar aldığını ve Netflix Top 10 listelerinde de yer almayı başardığını düşünürsek dizinin 2.sezon onayı alacağını ve devam sezonunun olacağını söyleyebiliriz.