Gündem

Arkadaş kavgası kana bulandı

Düzce'de aynı iş yerinde çalışan iki kişi arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine kan çıktı. Bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin yaralandığı bıçaklı kavga anı ise vatandaşların cep telefonu kameralarına takıldı.

Abone Ol

Düzce Küçük Sanayi Sitesi Akınlar mevkisinde meydana gelen olayda 35 yaşındaki Köksal K. aynı iş yerinden arkadaşı Yakup Yaman  ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Köksal K., Yakup Yaman'ı defalarca bıçakladı.

Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Yaman, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, Köksal K. de çeşitli yerlerinden yaralanarak Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Yakup Yaman, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yaralı Köksal K. ise gözaltına alındı. Bıçaklama anı, anbean vatandaş tarafından kaydedildi.