Gündem

Depremin simgesi babadan yürek yakan sözler: 6 şubat hiçbir zaman geçmiyor

Asrın felaketinde kızını kaybeden baba fotoğraf karesinde olduğu gibi yine yürekleri yaktı. Kızının acısının hiç geçmediğini söyleyen Mesut Hançer, "6 Şubat hiçbir zaman geçmiyor. Daha beter, kötü oluyoruz günden güne. Her taraftan kızımı bekliyoruz. Geldi gelecek diye gözümün önünden gitmiyor" dedi.

Abone Ol

Kahramanmaraş depreminin 2. yılında acı dolu anlar yeniden hafızalara geldi.  Merkez üssü Kahramanmaraş'ta, enkaz altındaki kızının elini tuttuğu fotoğrafla gündeme gelen baba Mesut Hançer'in acısı ilk günkü gibi tazeliğini koruyor. Ebrar Sitesi'nde enkazın altında kalan 16 yaşındaki kızı Irmak Leyla Hançer'in elini tuttuğu fotoğraf karesiyle akıllara kazınan acılı baba Hançer, depremin ikinci yılında kızının mezarını ziyaret etti.

HAFIZALARA KAZINAN O KARE...

Baba Hançer, 6 Şubat depremlerinin etkisini halen yaşadıklarını belirtti.

O günleri atlatamadıklarını dile getiren Hançer, "2 sene oldu bugün. Ateş hiçbir zaman sönmüyor, daha beter alevleniyor. Kızımın mezarına sürekli ziyarete geliyoruz. Çok zor bir şey, acısı hiçbir zaman geçmeyen bir şey." dedi.


HİÇBİR ZAMAN GEÇMİYOR: GÜNDEN GÜNE DAHA KÖTÜ OLUYORUZ

Kızıyla çok iyi anlaştığını belirten Hançer, "Şu an evladımın kabrine çiçek dikip suluyoruz. Ona dua ettik, ömrü yetmedi kızımın. Burada yatması bile çok zor geliyor. Böyle olmasını beklemiyorduk. 6 Şubat hiçbir zaman geçmiyor. Daha beter, kötü oluyoruz günden güne. Her taraftan (kızımı) bekliyoruz. Geldi gelecek diye gözümüzün önünden gitmiyor." diye konuştu.