William Steig'in 1990'da yazdığı bir masaldan üzerinden uyarlanan Oscar ödüllü bir animasyon serisi olan "Shrek"in 4 filmini hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından beğeniliyor.

Serinin son filmi "Shrek: Sonsuza Dek Mutlu"nun 2010'da vizyona girmesinden 13 yıl sonra beşinci Shrek filminin yolda olduğu duyuruldu.

DreamWorks ortaklarından Chris Meledandri, "Seslendirme kadrosunun geri dönmesini bekliyoruz. Görüşmeler an itibariyle başlıyor ve aldığımız her işaret oyuncuların geri dönmeye can attığı yönünde" diyerek herkesi heyecanlandırmayı başarmış olmasına rağmen Michael Myers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy dahil olmak üzere orijinal seslendirme kadrosunun geri dönmeye hazırlandığı Shrek 5'in hikayesiyle ilgili detay vermekten özellikle kaçınmıştı.

VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

Büyük bir heyecanla beklenen Shrek 5'in izleyici karşısına çıkacağı tarih, NBCUniversal çalışanının dalgınlığı nedeniyle ortaya çıktı.

NBCUniversal çalışanı, popüler animasyon serisinin son filminin 2025 yılında vizyona gireceğini ortaya çıkardı. Çalışan, kısa bir süre içinde hatasını fark etmiş ve paylaşımını silmiş olsa da Shrek 5'in vizyon tarihi sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri oldu.

Haydarpaşa Gar Sahası, 'Müzeler Haftası' kapsamında ziyarete açıldı Haydarpaşa Gar Sahası, 'Müzeler Haftası' kapsamında ziyarete açıldı

Yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesine sahip olan "Shrek" serisinin ilk filmi, 2001 yılında vizyona girmiş ve Oscar ödülü kazanan ilk animasyon film olarak tarihe geçmişti.

Editör: Haber Merkezi