Gazeteci Tolgahan Erdoğan tarafından gündeme getirilen iddialara göre, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş'ın sadece kendisi değil, aile fertlerinden oluşan bir hukuk ekibinin belediyeden gelir elde ettiği öne sürüldü.
Paylaşılan belgelere göre; İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, eşi Dalsı Yalçıntaş, baldızı Cansu Özkoca ve bacanağı Ahmet Özkoca'nın Edremit Belediyesi bünyesinde avukat olarak görev yaptıkları belirtildi.
Söz konusu isimlerin belediyeden düzenli avukatlık maaşı aldıkları, ancak kazancın bununla sınırlı kalmadığı ifade edildi. İddiaya göre bu isimler, belediyenin taraf olduğu her davadan ayrıca vekalet ücreti de alarak belediye bütçesinden çifte gelir sağlıyor.
CHP'li Edremit Belediyesi'nde "Aile boyu" hukuk skandalı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş'ın eşi ve yakın akrabaları Edremit Belediyesi bünyesinde düzenli maaş alırken, ayrıca belediye davalarından vekalet ücreti de tahsil etttiği ortaya çıktı.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
WSJ: “İran’dan sonra Türkiye"
Bakan Gürlek duyurdu: 16 yaş ve üzerine sosyal medya doğrulaması geliyor
"İran, teslim olana kadar anlaşma yapılmayacak!"
ABD'den petrol fiyatlarını düşürme hamlesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü
Katil İsrail'in Lübnan'a saldırılarında 15 kişi hayatını kaybetti
Uçuş iptalleri 9 Mart'a kadar uzatıldı
11 ilde suç örgütlerine operasyon : 61 şüpheli yakalandı
"İç cepheyi hedef alan 41 sosyal medya hesabı erişime kapatıldı"
ABD-İsrail'in İran'ın Şiraz kentine saldırılarında 20 kişi öldü


