Kayserispor - Sivasspor maçı hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası’nın finalinde Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor, bugün İstanbul’da karşılaşacak. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Ziraat Türkiye Kupası’nın finalini kazanacak takım, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele verme hakkı elde edecek. Peki, Kayserispor - Sivasspor maçı hangi kanalda, ne zaman? Kayserispor - Sivasspor maç bileti ne kadar, kaç TL? işte detaylar.

KAYSERİSPOR - SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Kayserispor ile Sivasspor kozlarını paylaşacak. 26 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:45'te başlayacak. Mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

KAYSERİSPOR - SİVASSPOR MAÇ BİLETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak maçın biletleri 50 TL ve 100 TL’den satılmasına karar verildi. Batı tribününde bulunacak Sivasspor taraftarı ile Doğu tribününde bulunacak Kayserispor taraftarı, biletleri 100 TL’den alacak. Güney tribününde bulunacak Sivasspor taraftarı ile Kuzey tribününde bulunacak Kayserispor taraftarı ise biletleri 50 TL’den alabilecek.

Türkiye Kupası Final maçı biletleri, bugün saat 15.00’te satışa çıkacak.

Editör: TE Bilisim