Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün tarihi! Ünlü televizyoncu Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile dünya evine gireceği nikah tarihi açıklandı. Peki, Müge Anlı'nın nikah tarihi ne zaman, hangi gün? İşte Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün tarihi haberimizde.

MÜGE ANLI'NIN NİKAH TARİHİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Kendi programında evlilik haberini duyuran Müge Anlı, "Hakkımda yalan yanlış haberler çıkıyor. Ben önemsemiyorum. Bu haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Müstakbel damadınız adı da Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Bu kararıma saygı duyarak mutluluğum için dua edeceğinize eminim. Darısı evlenmek isteyen tüm bekarların başına İnşallah önümüzdeki sezon evli bir kadın olarak karşınıza çıkmayı umut ediyorum. Çok kısa bir süre içinde karar verdim ama bu süreçte dedikodusunu yapmayan dostlarıma teşekkür ederim. Bu kararı kendim açıklamak istedim" diyerek sevenlerini mutlu etmişti.

MÜGE ANLI VE ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU DÜĞÜN TARİHİ!

2.Sayfa'nın haberine göre geçtiğimiz günlerde yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturacak. Çift, aile arasında gerçekleşecek sade bir tören ile evlenecek.

Editör: TE Bilisim