Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Willian Arao'nun transfer için kulübü Flamengo anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, yarın akşam sağlık kontrolleri ve kontrat görüşmeleri için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul'a gelecektir" ifadeleri kullanıldı.

Flamengo da duyurdu

Brezilya Kulübü Flamengo, Fenerbahçe ile Willian Arao transferi için anlaşma sağlandığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Willian Arão kimdir?

Tam ismi Willian Souza Arão da Silva olan futbolcu 12 Mart 1992'de Brezilya'da dünyaya geldi. Altyapı kariyerine 2008'de Sao Paulo'da başlayan futbolcu 2011'de Corinthians ile profesyonel kariyerine başladı. Önlibero mevkiinde oynayan Arao sırasıyla Portuguesa, Chapecoense, Atletico Goiariense ve Botofogo'da kiralık olarak forma giydi. Brezilyalı futbolcu 2016'da ise ülkesinin köklü kulüplerinden Flamengo'ya imza attı.

Flamengo formasıyla 296 maça çıkan Arao 25 gol atıp 21 asist yaptı. 29 yaşındaki futbolcu 1 maçta ise Brezilya Milli Takımı forması giydi.

Editör: TE Bilisim