İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösteren Kabaktepe, ''Orada 'lan' diye konuşuyor. İBB, sahte sorularla gerçekleri örtüyor. Buradan hangi akılla çıkıp, 'şunu çaldınız' şeklinde bir konuşmayı nasıl yaparsınız" dedi.

Kabaktepe şu ifadelerle tepki gösterdi:

''PANDEMİYİ DE AK PARTİ ÇIKARDI DİYECEKLER''

Hep beraber kınamamız gereken kara bir leke. Şadi Bey'in konuşmalarını dileyebilir herkes. Bir tesis var, 3'üncü fazı yapan belediye başkanına da teşekkür ediyor. Adını kullanmadı da, sayın başkan dedi, ne fark eder? Bundan bir sorun çıkıyorsa kötü niyet var demektir. Kapasite olarak orayı zedeliyorsunuz demektir, 16 milyonun başkanı değilsiniz. Şadi Bey'e gösterilen davranışın hiçbir şekilde izahatı mümkün değil. Yetkililerin bu durumdan özür dilemesi gerekir. Hakaret edilmiyor, nezaketsizlik yok, ilçeyle ilgili bazı istekler isteniyor. Orada bir de 'lan' diye konuşuyor. Ekrem Bey, yanlış olduğunu bilmiyorsa onunla konuşmaya gerek yok. AK Parti, hakikatin peşinden ayrılmaz. İBB, sahte sorularla gerçekleri örtüyor. Buradan hangi akılla çıkıp, "şunu çaldınız" şeklinde bir konuşmayı nasıl yaparsınız? Kim kimin parasını çalmış? Alınması gereken pay eksik gelmiş mi?

Bütçeyi eksik ayırır, zamanında işleri bitirmezseniz siz İstanbullunun parasını çalmış olursunuz. Geçen sene gelmesi gereken paranın üzerinde bir para gelmiş. AK Parti hukuki zeminden ayrılmayan bir partidir. İBB Başkanı bu şekilde cümle kuramaz, yakışmaz. Pandemiye de herhalde hırslarını alamamışlar. Bir dahakine de herhalde, pandemiyi de AK Parti çıkardı diyecekler.

Editör: TE Bilisim