Sercan Akkuzu / Özel Haber - Beşiktaş'ın Nef Stadı'nda oynadığı Galatasaray derbilerinde aldığı 2 galibiyet de Şenol Güneş yönetiminde geldi. Galatasaray ile Beşiktaş 2011’de açılan Nef Stadı’nda 12 derbide karşı karşıya geldi.

Ev sahibi 8 kez kazanırken Kartal ise 2 galibiyet aldı. 2 maç ise eşitlikle noktalandı. Deneyimli çalıştırıcı G.Saray’a karşı 43 maça çıkarken, 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 yenilgi aldı.

GALİBİYET İSTİYOR

Tecrübeli teknik adam takımının başında 2. maçına yarın Galatasaray deplasmanında çıkacak. Güneş, sarı-kırmızılı takıma karşı mutlak galibiyet hedefliyor.

SAVUNMAYA UYARI

Güneş, zorlu derbi öncesi savunma oyuncularına antrenmanlarda sık sık uyarılarda bulundu. Galatasaray’a karşı savunmada hata yapılmamasının özellikle altını çizdi. Tecrübeli teknik adamın Ümraniyespor’a karşı çıktığı kadroya benzer ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. Deneyimli çalıştırıcı, savunmanın sağında Rosier, solunda ise Masuaku’ya göre verecek. Stoper ikilisinde Saiss ve Tayyip Talha forma giyecek.

GÜNEŞ'İN RADARINDA

Spor Toto 1. Lig radarlarından Altay'da forma giyen genç kanat oyuncusu Eren Erdoğan, Güneş’in transfer listesinde yer alıyor. Geçen sezon Süper Lig’de 14 randevuda görev yapan genç futbolcu takımıyla küme düştükten sonra bu sezon 1’inci Lig’de 9 karşılaşmada 2 asistle oynadı.

ÖZEL PRİM YOLDA

BEŞIKTAŞ Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin müsabaka günü tesislere giderek futbolcularla görüşeceği ve maç primini açıklayacağı öğrenildi. Çebi, hafta boyunca tesislerde siyah-beyazlı takımın hazırlıklarını yakından takip ederek oyunculara ve Güneş’e destek oldu.

Editör: TE Bilisim