Trabzonspor’un efsane futbolcularından Bahattin Güneş, Fırtına’nın eski oyuncusu, kaptanı ve teknik direktörlerinden Şenol Güneş’e sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere cevap verdi.

‘ACIMASIZ OLMAYIN’

Bahattin Güneş, “Sevgili Trabzonlular ve Trabzonsporlular uzun zamandır Trabzon’da gereksiz ithamlarda bulunuyorlar. Önemli bir değer olan Trabzonspor’un eski oyuncusu kaptanı ve teknik direktörü Şenol Güneş için bu kadar acımasız eleştiriler olmaz.” dedi.

Şenol Güneş adının stattan silinsin söylemleri bizleri çok üzüyor diye kardeş Güneş, “Şenol Güneş’in ismini tartışmak gerçekten çok acı verici. Şenol Güneş’in ismi verenler, siz zaten biliyorsunuz Şenol Güneş ismi olmazsa bile Trabzonspor tarihinden silemezsiniz.” diye konuştu.

İsim silmek olmaz diyen Güneş, “Efsanemizlerken Ali Kemal Denizci, Fenerbahçe’ye, Serdar Bali Beşiktaş’a, Kadir Özcan Galatasaray’a, Osman Denizci Fenerbahçe’ye, Şenol Usta Ömeroğlu Fenerbahçe’ye, Hami Mandıralı Ankara Gücü’ne, Fatih Tekke Beşiktaş’a, Bahattin Güneş Ankaragücü’ne gitti. Özkan Sümer Galatasaray’da hocalık yaptı yine efsane hocamız Ahmet Suat Özyazıcı Sarıyer ve Bursaspor’da hocalık yaptı.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI / KAMİL ANAHAR

Editör: TE Bilisim