ATV'nin salı akşamları ekrana getirdiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hem oyuncu kadrosu hem de etkileyici konusuyla seyircisinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizide yer alan yetenekli isimlerin hayat hikayeleri ve kişisel bilgileri de oldukça merak ediliyor. Bu bağlamda vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri olan Mina Derman'ın biyografisi hakkında kısaca bilgileri de siz değerli Diriliş Postası okurları için derledik. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları: Suna (Mina Derman) kimdir, kaç yaşında? Cezayir'in Kızı Suna (Mina Derman) aslen nereli? İşte bilgiler.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları: Suna (Mina Derman) kimdir, kaç yaşında? Cezayir'in Kızı Suna (Mina Derman) aslen nereli?

ATV'nin ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cezayir Türk'ün kızı Suna rolünü canlandıran Mina Derman 12 Nisan 2002 İstanbul doğumludur.

MEF Okulları mezunu olan olan Mina Derman henüz 17 yaşındadır.

Oyunculuk derslerini Arif Pişkin'den alan Mina Derman, üniversite eğitimi için yaptığı İtalya Milano Naba Academy başvurusundan kabul almıştır

Bir Annenin Günahı adlı dizide Zehra rolünde de oynayan Mina Derman, Baş Belası dizisinden Sıla, Oğlum dizisinde Ceren karakterleriyle de yer almıştır.

Editör: TE Bilisim