Bu akşam Teşkilat'ta tansiyon yükseliyor. Dizinin canlı yayın saatinde TRT Teşkilat canlı izle, Teşkilat dizisi canlı izle 56. bölüm full aramaları yoğunlaşmakta. Pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat bu akşam 56. bölümüyle ekranlarda! Teşkilat yeni bölümde Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Öte yandan Ömer ve Zehra'nın, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz mücadelesi ve dizinin heyecanla beklenen tüm detayları için TRT Teşkilat canlı izle! Teşkilat dizisi canlı izle 56. bölüm full bilgisine metnimizden ulaşabilirsiniz.

TRT Teşkilat canlı izle! Teşkilat dizisi canlı izle 56. bölüm full!

Teşkilat'ın 20 Kasım Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir.  

Teşkilat 56. bölümde Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler.

Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!

Editör: TE Bilisim