Dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadele kapsamında tedbirler alınmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 17-19 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağının uygulanacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından yaklaşan 23 Nisan öncesi yine sokağa çıkma yasağının olup olmayacağını merak ediliyor. Peki, 23 Nisan’da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan hangi güne denk geliyor? Ayrıntılar haberimizde…

23 NİSAN’DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELECEK Mİ?

18 – 19 Nisan günlerinde uygulanacak hafta sonu yasağının 23 Nisan’da uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor.

Koronavirüs salgını kapsamında her geçen gün pek çok önlem alınıyor. Son olarak salgının ilerlemesinin durdurulması için geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, vatandaşlar yasak kapsamında sokağa çıkmamıştı.

Bu hafta başında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamayla önümüzdeki hafta sonunda da sokağa çıkma yasağının uygulanacağı belirtilmişti. Gözler şimdi 23 Nisan tarihine çevrildi.

Vatandaşlar, 23 Nisan’da sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı araştırıyor.

23 Nisan kamuda resmi tatil edildiği ve havaların ısınması göz önüne alındığında sokağa çıkma yasağı ilan edilebilir.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

23 Nisan’da sokağa çıkma yasağının uygulanıp, uygulanmayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Yasağın uygulanması ihtimalinde açıklama önümüzdeki günlerde yapılabilir.

23 NİSAN HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

23 Nisan bu sene Perşembe gününe denk geliyor…

Editör: TE Bilisim