Survivor 2020 yarışmacıları aylardır süren zorlu mücadelde finale doğru adım adım ilerlerken gösterdikleri performans ve azim de izleyicinin takdirini topluyor. Her geçen gün biraz daha zorlaşan yarışmanın şampiyonu olmak için ter döken adaylar, izleyiciden de büyük destek görüyor. Survivor takipçileri SMS yoluyla destekledikleri yarışmacıların hayat hikayelerini ve kişisel bilgileri merak ediyor. Sezonun en ilgi gören başarılı yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören de eşi, ailesi, hayat hikayesi bakımından sık sık araştırılan isimlerden biri. Peki, Survivor Elif boyu kaç, kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Elif’in hayatı hakkında merak edilenler!..

Survivor Elif Gören eşi kim, kimle evli?

Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evlidir.

Survivor Elif boyu kaç, kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Elif’in hayatı!

Survivor 2020 yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1995’te Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya gelmiştir.

1.70 boyunda ve 55 kilo ağırlığındaki Milli sporcu Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur.

Survivor Elif, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki 4 × 400 m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, 2020 Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya katılmıştır.

Editör: TE Bilisim