Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen’den 2017 yazında 22 milyon euro karşılığında milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nu transfer eden İtalya Ligi’nin (Serie A) köklü ekibi Milan, ocak ayında bir başka Türk yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

EMRE İLE SARRİ’NİN ARASI AÇIK

Liverpool’dan ayrıldıktan sonra bir başka İtalyan devi Juventus’la anlaşan ve geçtiğimiz sezon 36 maçta 4 gol 1 asistlik performansıyla alkış toplayan Emre Can’ın bu sezon hocası Maurizio Sarri tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmaması büyük bir krize neden oldu. 25 yaşındaki orta sahaya son dakika sürprizi yaşatan ve oyuncuyu görmezden gelen Sarri ile Emre Can arasındaki köprüler atıldı. Teknik direktörlüğe Stefano Pioli’nin gelişiyle yeniden başlangıç yapan Milan’ın Emre’ye talip olması İtalyan basınında heyecanla karşılandı .

40 MİLYON EURO FİYAT BİÇTİLER

Ön liberoda Kessie, Paqueta, Biglia ve Bonaventura gibi tercihleri olmasına rağmen, dinamik bir ismi kadrosunda görmek isteyen Pioli’nin, Milan yönetiminden Emre Can’ı talep ettiği ortaya çıkarken, sportif direktör Zvonimir Boban’ın ocak ayında girişimlerde bulunacağı belirtildi. Liverpool’dan bedavaya aldığı Emre için 40 milyon euro fiyat belirleyen Juventus’la pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Boban’ın oyuncuyu ilk etapta kiralamaya çalışacağı dile getirildi. İki tarafın anlaşmak için tüm formülleri masaya yatıracağı kaydedildi.

Editör: TE Bilisim