Ev sahibi olma hayali kuran Kahramanmaraşlı vatandaşları TOKİ kura çekilişi heyecanı sardı. Koronavirüs salgını sebebiyle bir süre ara verilen TOKİ çekilişleri kaldığı yerden devam ediyor. Bugün kura çekilişleri Kahramanmaraş Onikişubat ilçesindeki projeler için çekiliş gerçekleştirilecek. Kuranın canlı yayınını haberimizden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz akşam üzeri saat 18:00 itibariyle kuralarınızı sorgulayabilirsiniz. İşte TOKİ Kahramanmaraş kura çekilişi canlı izle ekranı ve TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat kura çekilişi isim listesi…

Isparta Eğirdir ve Şanlıurfa Birecik TOKİ kura sonuçları isim listesi!

Güncel

Habere Git

TOKİ KAHRAMANMARAŞ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE! TOKİ KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ!

TOKİ KAHRAMANMARAŞ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN – YOUTUBE

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

Paylaşımda, detaylara “http://toki.gov.tr” adresinden, sonuçlara da e-Devlet Kapısı’ndan ulaşılabileceği belirtildi. Ayrıca paylaşımda, kura takvimine de yer verildi.

Başvuru bedelleri şubeye gitmeden alınabilecek

Bankaların, kurada hak sahibi olamayan vatandaşların şubeye gitmeden başvuru bedellerini alabilmelerine olanak sağlayan çalışmalarını tamamladığı kaydedilen açıklamada, kura çekimlerinin vatandaşların katılımına kapalı olarak noter huzurunda gerçekleştirilmeye devam edileceği belirtildi.

Öte yandan Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapan vatandaşların, kurada hak sahibi olamadıklarında başvuru ücretlerini şubeye gitmeden ATM’lerden geri alabildikleri, Halk Bankası üzerinden başvuru yapan vatandaşların ise hesaplarına EFT yapıldığı hatırlatıldı.

Editör: TE Bilisim