Survivor’da Mert Öcal ve Ersin Korkut’un gitmesiyle birlikte 4 kişi kalan Ünlüler takımı 7 kişilik Gönüllüler takımına karşı dokunulmazlık oyunu oynadı. TV8’de yayınlanan Survivor 2020’de ünlülerin dokunulmazlık oyununda çok zorlandığını görüldü. Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu cuma akşamı oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden takımdaki oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Peki, 22 Mayıs Cuma Survivor’da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu soruların yanıtı haberimizde…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Son olarak Mert’in elenmesiyle 4 kişiye düşen ünlüler takımı, bir kayıp daha vermemek için oyuna hırslı başladı. Ancak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10’a 5’lik skorla rahat bir şekilde kazandı.

SURVIVOR’DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da ada konseyinde ünlüler takımı haftanın ilk eleme adayını belirlemek için oylama yaptı.  Yapılan oylamada diğer arkadaşlarının adını yazdığı Yunus Emre elemeye kalan ilk yarışmacı oldu.

Ünlüler takımında 3 kişi Yunus Emre’nin adını yazarken Yunus Emre ise Sercan Yıldırım’ın adını yazdı.

Editör: TE Bilisim