CHPnet adı verilen ve resmi olarak parti içi iletişim ve duyuruların paylaşıldığı sistemde İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ailesine yönelik skandal talimatlar verildiği ortaya çıktı.

CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı’nın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a karşı sistematik saldırı planının yapıldığı ve Altun’un Cumhurbaşakanı Erdoğan’a yakınlığı dolasıyla hedef alınmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar vereceğini ve bundan sonuç alınacağını parti üyeleri ile paylaşmış.

MAHİR ÜNAL’DAN SERT TEPKİ

Konuyu sosyal medyada eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Twitter’ın kapattığı 7 bin hesap üzerinden ortaya attığı algıya da dikkat çekerek “Gerçek kişiler olarak sosyal ağlarda bulunan teşkilat mensuplarımız ve kamuya açık Dijital Medya Merkezi’miz bunun en güzel ispatıdır. Çalışmalarını şeffaf yürüten merkezimizin herkese kapıları sonuna kadar açıktır.”

“PROPAGANDACILAR TWİTTER’IN İLGİ ALANINA GİRMİYOR!”

“CHPnet’adı altında kapalı devre bir sistem üzerinden sosyal ağlardan nöbet usulü itibar suikasti yapanlar kurdukları linç mekanizmaları ile her türlü dezenformasyonu gerçekleştirenler Twitter’ın ilgi alanına girmiyor. Raporu hazırlayanların kimliği bu durumu açıklıyor” eleştirisini yöneltti.

CHPnet sitesinde yer alan bilgilere göre şu amaçla kurulmuş:

“CHPnet, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bütün web uygulamalarına tek bir kullanıcı adı ve tek bir şifre ile ulaşabileceğiniz, profil bilgilerinizi düzenleyebileceğiniz, parti üyeliğine başvurabileceğiniz, kredi kartı ve mobil aidat ödemesi yapabileceğiniz, CHP ile ilgili duyurulara ve etkinliklere ulaşabileceğiniz geniş kapsamlı bir kullanıcı portalıdır.”

ALTUN: FİTNECİLERE PİRİM VERMEYECEĞİZ!

Altun CHP’nin ‘itibar suikasti’ne Başkan Erdoğan’ın konuşmasının yer aldığı video ile yanıt verdi.

Altun, “#İtibarSuikasti” etiketiyle yaptığı paylaşımda “Durmayacağız. Çalışacağız, hep çalışacağız! Fitnecilere yapmaya çalışanlara asla prim vermeyeceğiz! Hak davamızdan ayrılmayacağız. Halkımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim