Beşiktaş’ta Abdullah Avcı, Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları’nın gerçekleştirdiği toplantının ardından futbol direktörü Ali Naibi ile yollar ayrıldı. Özellikle Beşiktaş taraftarı olmak üzere sporseverler, Ali Naibi kimdir?  sorularına arama motorlarından cevap arıyor. Ali Naibi kaç yaşında olduğu ve hakkında merak edilen detaylar haberimizde…

21 Ağu 1984 doğumlu olan Ali Naibi, bir süre idari direktörlük görevini üstlendiği Beşiktaş’ın 2017 yılından itibaren sportif direktörüdür.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, Sportif Direktörlük Setifika Programına katılan Beşiktaş Futbol A Takımı yöneticisi Ali Naibi, serfitikasını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den almıştı.

Kasım 2018 yılındaysa Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına konuk olan Beşiktaş’ta İdari Direktör Ali Naibi kariyerinde bir ilki yaşamıştı.

Siyah beyazlı ekibin koruduğu kale tarafına yabancı madde atan ev sahibi takım taraftarıyla tartışan Naibi, dördüncü hakemin uyarısıyla tribüne gönderilmişti.

Editör: TE Bilisim