Koronavirüs sebebiyle büyük bir ekonomik darlık içerisinde olan kulüpler hem bu sezon hem de gelecek sezon futbolcuların maaşlarını indirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Sergen Yalçın’ın gözdesi Rıdvan Yılmaz!

Spor

Habere Git

FATİH TERİM KADROYA ALACAK

Galatasaray ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmek isteyen Diagne’ye bir şans daha verecek olan Fatih Terim, Senegalli futbolcuya Temmuz ve Ağustos dönemlerinde yapılacak olan kamp çalışmalarında yer verecek.

6 MİLYONLUK TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Diagne’yi kamp kadrosuna alacak olan Fatih Terim, bu süre içerisinde kulübün belirlediği 6 milyon euroluk bonservis bedeline yakın bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun satışına izin verecek.

KİRALAMAYA DA AÇIK

Diagne’ye bonservis bedeli içeren herhangi bir teklif gelmemesi durumunda bu kez de Diagne’nin 2.5 milyon euroluk maaşının tamamını karşılayabilecek şekilde bir kiralama teklifi gelirse sarı-kırmızılı yönetim bunu da değerlendirmeye alacak.

DİAGNE AYRILMAK İSTEMİYOR

Diagne’nin kariyerine Galatasaray’da devam etmek istemesi ve menajeriyle yaptığı görüşmelerde önceliğini “İstanbul” olarak belirleyip “Bana teklif getirme” demesi sarı-kırmızılı yönetimin elini kolunu bağlıyor.

DIAGNE NE DEMİŞTİ?

Gelecek sezon kariyerine Galatasaray’da devam etmek istediğini dile getiren Diagne, “Gelecek sezon Galatasaray forması altında mücadele edeceğim ve şu anda başka bir kararım yok. Kulübümde sözleşmem var ve bu kulüp forması altında mücadele edeceğim için gururluyum”

Editör: TE Bilisim