Yeni projesini ve içeriği hakkında birtakım ipuçları vermesiyle medya patronu Acun Ilıcalı, bugünlerde Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden çekilip yayınlanması konusuyla gündeme geldi. Dijital platform olacak olan Exxen’de yeni dizi ve filmlerin olması dizi severleri meraklandırdı. Peki, Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Acun Ilıcalı Exxen’de Kurtlar Vadisi olacak mı? Tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor…

KURTLAR VADİSİ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Kurtlar Vadisi, Osman Sınav tarafından tasarlanan politik, mafya ve aksiyon türündeki Türk televizyon dizisidir. 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV’de yayımlanmaya başlayan dizinin ilk serisi dört sezondan ve 97 bölümden oluşmaktadır. Dizi son sezonunda Kanal D’de yayınlanmaya başlamıştır.

Dizide Çemberlitaş, Fatih ve Sarıyer yerlerde de çekilmiştir. Polat Alemdar’ın son sezonda Suriye’ye kaçırılmasından dolayı dizinin bazı bölümleri burada çekilmiştir. Dizinin son iki bölümünde ise Amon karakteriyle Andy García ve Lisa karakteriyle de Sharon Stone oynamıştır. Polat Alemdar ise bunların yanına Türk baron olarak ABD’ye gitmiştir ve dizinin son iki bölümü Los Angeles’ta çekilmiştir.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi’nin 2. sezonu başladığından beri her bölümü perşembe günü yayımlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayımlanacağı günden bahsedilirken “kendi gününde, kendi saatinde” (perşembe 20.00) tabiri kullanılır.

KURTLAR VADİSİ GERİ Mİ DÖNÜYOR? ACUN ILICALI EXXEN’DE KURTLAR VADİSİ OLACAK MI?

Son olarak beyazperdede Kurtlar Vadisi Vatan filmiyle seyirci karşısına çıkan dizinin yeni sezonda Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen’de yayınlanacağı konuşuluyor. Bilindiği üzere dijital platformu için çalışmalara devam eden Acun Ilıcalı onlarca dizi ve yarışmayı bu platform üzerinden sevenleriyle buluşturacak. Kurtlar Vadisi’nin yapım şirketi Pana Film ve Acun Medya’dan konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmasa da ortaya atılan bu iddia dizinin sıkı takipçilerini heyecanlandırdı.

İddialara göre Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonda Exxen’de izleyici karşısına yeni bir ekiple çıkacağı gündeme geldi. Ancak konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Editör: TE Bilisim