Koronavirüs (coronavirus) salgını sebebiyle küçülmeye giden kulüpler yetenekli yerli futbolcu avına çıkarken, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’ın işini bitiren Galatasaray’ın Bursaspor’da oynayan Burak Kapacak’tan sonra Adana Demirspor’un genç stoperi Tayyip Talha Sanuc’un da peşine düştüğü ortaya çıktı.

TERİM İSTİYOR

Gelecek sezon yabancı futbolcu transferi konusunda geri planda kalacak olan Galatasaray’ın Süper Lig ve TFF 1.Lig’de oynayan gelecek vadeden isimleri gözüne kestirdiği kaydedilirken, teknik direktör Fatih Terim’in Adana Demirspor forması giyen 20 yaşındaki Tayyip Talha Sanuc’u istediği bildirildi.

PLAY-OFF MAÇLARINI BEKLİYOR

Karabükspor altyapısından yetiştikten sonra Adana Demirspor’a gelen, 13 maçta 3 gol atarak skora yaptığı katkıyla büyük kulüplerin dikkatini çeken Sanuc, Galatasaray’ın haricinde Trabzonspor ve Başakşehir’in transfer listesinde de yer alıyor. Türkiye Milli Takım alt yaş kategorilerinde de görev alan oyuncunun Adana Demirspor’un durumuna göre (play-off) gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim