Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020’de rekabet kızışmaya başladı. Survivor 2020’de ilk eleme heyecanı yaşandı Survivor’un 18 Şubat 2020 tarihli 3. bölümünde her iki takımda ödül oyununda ayrı ayrı yarıştı. Ödül oyunu sonrası gönüllüler takımında en az oy alarak eleme potasına giren bir isim adaya veda etti.Survivor’da kim elendi? Survivor Gönüllüler elenen isim belli oldu

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Survivor’da ödülü almak için mücadele eden takımlar parkurda kıyasıya mücadele etti. İkinci oyunda vitamin bar ödülünü ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı 2 1 rakibini yendi.

İlk ödül oyununda ise yarışmacılar olta takımı almak için karşı karşıya geldi. Parkurda zorlu anlar yaşayan her iki takım da stres dolu anlar yaşadı. Olta takımını gönüllüler takımı 10’a 7 kazandı.

SURVİVOR’DAN KİM ELENDİ?

Survivor’un 3. bölümünde eleme potasında yer alan Fatma dışında 2 isim daha SMS oylamasına girdi. En çok oy alan isim Ceyhun oldu, diğer isim ise Cemal Can oldu.

En çok oyu alan Ceyhun eleme adayı olarak Makbule’nin ismini verdi. En fazla ikinci oyu alan Cemal Can ise Evrim’in ismini söyledi.

Eleme Fatma, Makbule ve Evrim arasında yaşandı.

Survivor 2020’de ilk elenen isim Makbule oldu.

Editör: TE Bilisim