Savaşçı 95. son bölüm tek parça izle! Savaşçı  dizisinin son bölüm heyecanını kaçırmayın… Ekranların sevilen dizisi Savaşçı son bölümleriyle seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Savaşçı dizisi 95. son bölümü ile Pazar akşamı erkanlara geliyor. Dizinin hayranları Savaşçı 95. son bölümünü tek parça izlemek istiyor. Savaşçı son bölümde Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Bordo Berelilerin destanını anlatan Savaşçı dizisi 95. bölümünde, heyecanlı sahneler yaşanıyor. Savaşçı dizisi izlemek için detaylar haberimizde…

SAVAŞÇI 95. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar.

Bir anda ortalık ateş çemberine döner. Ancak Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer.

Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin’in vazgeçmeye niyeti yoktur. Sürpriz bir şekilde Kılıç Timi’nin karşısına çıkan Merlin’in oyunu, herkesi şaşkına çevirirken, hazırladığı tuzak gerilimi daha da yükseltecektir.

SAVAŞÇI DİZİSİ 95. SON BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim