Diriliş Postası Muhabiri İbrahim Seçkin Talaş

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla Şems-i Tebrizi türbesinin ziyaretiyle başlayan anma programlarına Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da hazır bulunmuştu.

Ziyarette Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ve Çevre ve Şehircilik Vakanı Kurum, çok sayıda bürokratla birlikte restorasyonu biten Şems-i Tebriz’i Türbesi’nin açılışı yapıldı.

Şems-i Tebriz’i Türbesi ziyareti esnasında girişte protokol üyeleri ve ziyaretçilere galoş dağıtımı gerçekleştirilmişti. Ziyaretin ardından bazı medya organlarında Konya Valisi Toprak hedef gösterilmiş Toprak’ın türbeye galoşla girmesi haberleştirilmişti.

Diriliş Postası, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret etti.

Haber yapan medya kuruluşları, 7 Aralık’ta yaşanan olayı bugün yaşanmış gibi aktardı. Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak’ta haberin öznesi olarak hedef gösterildi.

O gün oluşan yoğunluk için birçok resmi törende de olduğu gibi galoş dağıtımı gerçekleştirilirken ziyaret sonrası Konya Valisi Toprak’ın galoş tercihi üzerinde algı oluşturuldu. Görüntüler dikkatli bir şekilde bakıldığında Konya Valisi Cüneyt Orhan Toprak’ın yanı sıra birçok protokol üyesinde galoş olduğu görülüyor.

Editör: TE Bilisim