Tümuçin Esen, Ebru Özkan ve Kaan Yıldırım gibi isimlerin rol adlığı Hekimoğlu dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her bölümü başka bir heyecana sahne olan Hekimoğlu 2. sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kanal D ekranlarının iddialı dizilerinden biri olan Hekimoğlu dizisinin çekim alanları seyirciler tarafından merak ediliyor. Doktorların başından geçen hikayelerin anlatıldığı Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi hakkındaki bazı bilgiler merak ediliyor. Peki, Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? Valide Atik Hastanesi gerçekte var mı? İşte detaylar…

Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? 

Kısa sürede seyircisinin beğenisini kazanan Hekimoğlu dizisi, İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı diziye uyarlanmıştır.

Hekimoğlu Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Hekimoğlu Dizisi Oyuncu Kadrosu Hekimoğlu dizisinin başrolünde Tümuçin Esen ve Ebru Özkan yer alacak. Dizide başrol oyuncularının yanı sıra Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz da rol alacak. Dr. House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisinde Gregory House karakterini Tümuçin Esen canlandıracak.

Valide Atik Hastanesi olarak dizide yer verilen Okan Üniversitesi Hastanesi’nin haritada yeri;

Editör: TE Bilisim