Kanal D’de hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta, yemek tarifleri ve günün birincisi konularında gündem olmayı başarıyor. Yarışmanın takipçisi olan hanımlar ‘Gelinim Mutfakta kim birinci? 15 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu’ konusunu merak ediyor. her gün farklı bir yemek tarifiyle hünerlerini sergileyen gelin hanımlar kayınvalidelerin değerlendirmesi sonucu pauan durumuna göre her gün 1 çeyrek altın ve haftanın finalinde de 5 altın bileziği koluna takma şansını yakalıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci? AÇIKLANDI! İşte 15 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu…

Gelinim Mutfakta kim birinci? AÇIKLANDI! İşte 15 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu

15 Nisan Gelinim Mutfakta kim birinci sorusunun yanıtı açıklandı. Bugün gelin hanımlar Kıymalı Patates Rulo tarifi için yarıştılar.

Kayınvalidelerin yaptığı değerlendirmelerin ardından günün en düşük puanını elde eden yarışmacısı 6 puanla Burçin oldu. Burçin’in ardından günün en düşük puanını alan ikinci gelini 10 puanla Neslihan Gelin olarak belirlendi. Yağnur’sa 14 puanla ikinci oldu.

Günün en yüksek puanını alan kişi ise 18 puanla Hatice oldu.

Gelin hanımların bugün hazırladığı Kıymalı patates Rulo tarifine ve diğer tüm tariflere Diriliş Postası Yemek Tarifleri sayfasından  ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim