Teknik direktör arayışlarında Nenad Bjelica ile masaya oturan ve görüşmelere devam eden Fenerbahçe’nin 48 yaşındaki çalıştırıcıya 3 yıl için 2 milyon euro önerdiği ortaya çıktı. Ancak Hırvat teknik adamın bu teklife burun kıvırması üzerine görüşmelerin rafa kaldırıldığı öğrenildi.

EMRE VE BALLI AVCI’DA DİRETİYOR

Önümüzdeki sezon 6 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve bunun için hummalı bir çalışma temposuna giren yönetimden bazı isimlerin Bjelica ismine okey verdiği belirtilirken, başta Emre Belözoğlu ve İdari Menajer Volkan Ballı’nın Abdullah Avcı isminde başkana baskı yaptıkları bildirildi.

Dinamo Zagreb’de yıllık 300 bin euro kazanan Bjelica’nın 3 yıl için 2 milyon euroluk teklife soğuk bakmasının ardından, Avcı’ya yönelen Ali Koç ile yeniden görüşmek isteyen Bjelica’nın şansını kaybettiği kaydedildi. Başakşehir’de Abdullah Avcı’yla uyumlu bir şekilde çalışan Emre Belözoğlu’nun başarılı hocayla temas halinde olduğu ifade edildi.

AVCI DA FENER’İ ÇOK İSTİYOR

Başakşehir’den İrfan Can Kahveci, Visca, Caiçara’ya kancayı atan Fenerbahçe’de mevcut kadrodaki oyuncular ve yeni yapılacak transferlerin Abdullah Avcı’yla daha uyumlu çalışacağı tahmin edilirken, 56 yaşındaki antrenörün bayarısız Beşiktaş deneyiminden sonra yeniden çıkış yapma adına Fenerbahçe’yi çok istediği anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim