Netflix’in en çok sevilen dizilerinden İspanyol yapımı La Casa De Papel’in 5’inci sezon yayın tarihi merak konusu!.. Birçok ülkenin yanı sıra Türkiye’de de kendisine milyonlarca hayran kazanan La Casa De Papel’in 5’inci ve yeni sezon söylentileri dolaşıyor. Dizinin hayranları da bu konunun ayrıntıları hakkında sık sık araştırmalar yapıyor. Bu kapsamda da La Casa De Papel sürekli gündemde yerini alarak adından söz ettirmeyi başarıyor. Öte yandan, bu kadar ilginin beraberinde resmi bir açıklama için de adeta nefesler tutulmuş durumda! La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel 5. sezon yayın günü belli mi? İşte bilinmesi gereken tüm detaylar!

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İlk olarak iki sezon çekilmesi planlanan La Casa de Papel dizisi büyük bir izleyici kitlesi yakalayınca 3’üncü ve 4’üncü sezonları da çekildi. Normalde bir yıla yakın sezon arası veren La Casa De Papel ekibinden 5. sezon ile ilgili bir açıklama gelmedi.  La Casa De Papel  5. sezon olacak mı, olursa ne zaman olacak gibi soruların cevabı henüz bilinmiyor. Bu durumun en büyük nedenlerinden biri de yeni tip corona virüs salgını olarak biliniyor. Dünyadaki corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin ve dizinin çekimlerinin durduğu hatta ertelendiği göz önünde bulundurulunca La Casa De Papel’in 5. sezonu bir yıldan önce izleyici karşısına çıkamayacaktır.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN YAYINLANDI?

La Casa de Papel 4. sezonu 3 Nisan saat 10.00 itibariyle erişime açıldı. La Casa de Papel 4. sezon 3 Nisan saat 10:00 itibari ile kullanıcılara açıldı. Yeni sezonun bölüm adları da sırasıyla;  Bölüm 1: Oyun Bitti, Bölüm 2: Berlin’in Düğünü, Bölüm 3: Anatomi Dersi, Bölüm 4: Paso Doble, Bölüm 5: 5 Dakika Önce, Bölüm 6: Teknik Nakavt, Bölüm 7: Çadırı Vurmak, Bölüm 8: Paris Planı…

Editör: TE Bilisim