Özellikle son yıllarda gittikçe gelişen ve tatil hizmeti veren firmalar müşterileri için en iyi tatil olanaklarını sunmaktadır. Tatil Dükkanı da bu hizmetleri veren kaliteli firmalar arasında ilk sırada yer almaktadır. Firmanın çok çeşitli tatil programları bulunmaktadır.

BAYRAM TATİLİ

Bayram tatilleri artık seyahat anlamına gelmektedir. Tatil severler ve şehirden biraz olsun uzaklaşmak isteyenler ramazan bayramı ve kurban bayramını fırsat bilmektedir. Son yıllarda gerek ramazan bayramı gerek kurban bayramı otelleri yok satmaktadır. Erken rezervasyon ile aylar öncesinden dolan otellerde yer bulmak oldukça zor. Bayramı ailesi ile birlikte küçük bir tatil ile kutlamak ve bir taraftan da dinlenmek isteyenler aylar öncesinden otelleri doldurmaktadır. Bayramda tatil arayışı olanlar ve bir türlü karar veremeyenler Tatil Dükkanı’nı inceleyip kendine uygun bir tatil programı yapabilir.

BAYRAMA ÖZEL TURLAR

Bayramın gelmesi ile birlikte tatil hizmeti veren firmalarda da bir hareketlilik başlamaktadır. Bayrama özel tatil programları ile müşterilerinin karşısına çıkan firmalar bu kısa tatil fırsatının en iyi şekilde değerlendirilmesi için hizmet vermektedir. Bayram tatili sunan tatil firmaları son yıllarda bayram turlarına ağırlık vermektedir.

Turlar paket program olarak sunulduğundan ulaşım konaklama ve rehberlik hizmeti bir arada bulunmaktadır. Bu durumda tatilciler için büyük bir kolaylık olmaktadır. Özellikle bayram tatili gibi kısa zamanları tatile dönüştürmek isteyenler için kısa zamanda rahat edebileceği ve fazla alan gezebileceği bir tatil olanağı olmaktadır. Bayrama özel turlar hem yurt içinde hem de yurt dışında oldukça fazla talep görmektedir.

KÜLTÜR TURLARI

Tatil denildiği zaman akla ilk gelenlerden bir tanesi kültür turudur. Son yıllarda fazlası ile tercih edilen kültür turlarını her firma sunmaktadır. Kültür turları da ulaşım, konaklama ve rehberlik olarak paket bir hizmet sunmaktadır. Kültür turunun en büyük avantajlarından bir tanesi ise hem tatil yapmak hem de kültürel alanları rehber eşliğinde gezmektir.

Kültürel anlamda doyuma ulaşırken diğer taraftan da denize girmek ya da bölgeye özgü lezzetleri tatmak isteyenler için en iyi tatil seçeneklerinden bir tanesi kültür turları olacaktır. Kültür turlarını farklı fiyat ve zaman seçenekleri ile Tatil Dükkanı’nın da bulmak ve erken rezervasyon yaptırmak mümkün.

DENİZ TATİLİ TURLARI

Tur denildiği zaman sadece kültür turu ile kısıtlı kalmamak gerekmektedir. Turların farklı çeşitleri bulunmaktadır. Tatil Dükkanı yine tatil severleri düşünmüş ve deniz tatili severler için turlar düzenlemektedir. Denizden vazgeçemem ama tur paketinden yararlanmak istiyorum diyenler deniz içeriği olan tur programını tercih edebilir.

Böylece hem denizin ve güneşin keyfini çıkarırken hem de kültürel alanları dolaşabilmektedir. Deniz tatili içerikli turlarda ayrıca tekne gezileri de mevcut olup tatil severler tüm günü denizde geçirebilmektedir. Farklı ve güzel koylarda tatil severleri gezdiren ve yüzme molası veren tekneler ile bayram tatili güzel bir ayrıcalığa dönüşmektedir.

YURT DIŞI TURLARI

Her ne kadar kur yüksekte olsa ekonomik olarak bir çok kişiyi zorlasa da Tatil Dükkanı yurt dışı turları ile de siz değerli müşterilerine uygun fiyatlı paket programlar sunmaktadır. Erken rezervasyon imkanı ile daha da uygun fiyata gelen yurt dışı turları bayramlarda da en sık tercih edilen tur programları arasında yer almaktadır. Farklı yerler görmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği yurt dışı tur programlarının en büyük avantajı rehber eşliğinde gezilmesidir. Yabancı bir ülkede ne yaparım korkusu yaşayanlar ve dil bilmeyenler için en ideal yurt dışı tatili turlardan geçmektedir.

LÜKS OTELLER

Bayram tatilini tur ile geçirmek istemeyip lüks bir otelde dinlenmek isteyenler için de fazlası ile otel seçeneği bulunmaktadır. Lüks oteller her zaman dinlendirici olmasının yanı sıra aynı zamanda da üstün bir hizmet kalitesi sunmaktadır. Onlarca lüks otel arasından birini seçip keyifli bir bayram tatili geçirmek mümkündür.

Tatil hizmeti veren firmalar tur hizmetinin yanı sıra istenilen lüks oteller ile anlaşma sağlamakta ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Bayram tatilinde enerji depolarım bol bol dinlenirim diyenler rotasını lüks otellere çevirebilir. Tur programlarına göre daha fazla bütçe ayrılması gerekse de dinlenmek her şeye değmektedir.

ALKOLSÜZ OTELLER

Tatil yapmak isteyip de alkollü mekanlarda bulunmak istemeyenler için son yıllarda alkolsüz oteller revaçta. Ben tatilimi yaparım ama alkolle işim olmaz diyenler ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler aileleri ile birlikte alkolsüz otelleri tercih ederek sakin bir aile ortamı yakalayabilir. Firma tüm diğer hizmetlerinin yanı sıra alkolsüz otellerde de hizmet sunmaktadır. Farklı alternatifleri müşterilerine sınırsız tatil ve eğlence sunan firmanın hedefi her kesimden müşteriye hizmet etmektir.

Son yıllarda alkolsüz otel tercihlerinin sebebi;

Muhafazakar aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. Daha sakin bir ortam arayanlar tarafından tercih edilmektedir.

Günümüzde alkolsüz otel konsepti her geçen gün artmaktadır.

İSTANBUL’A YAKIN TATİL OLANAKLARI

Ben tatilimi de yaparım aile ziyaretlerinden de vazgeçmem diyenlerin rotası İstanbul’a yakın yerlerden geçmektedir. İstanbul çevresinde de doğası ile tatilcileri dinlendirecek onlarca imkan bulunmaktadır. İster Trakya bölgesinde olsun ister Karadeniz bölgesinde olsun İstanbul’un etrafı kısa kaçamaklar için tatil alanları ile dolu.

Bayramda aile ziyaretlerini yaptıktan sonra kısa süreliğine kaçamak yapmak isteyenler genellikle Bolu Sapanca gibi yakın alanları tercih etmektedir. Yakınlarda Ng Sapanca otel en sık tercih edilen oteller arasında yer almaktadır. Ulaşımı araba ile oldukça kolay olan yerlere gitmek için havaalanına ya da otobüs terminaline gitmeye gerek bile yoktur.

Yakın yerlerin tercih sebepleri;

Kalabalık aileler için daha ekonomiktir. Tüm bayramı tatil de geçirmeye gerek kalmaz. Ulaşımı daha kolaydır. Kısa süreli zamanlar için yormaz ve daha pratiktir.

Evimden uzak kalamam ve arabamdan da ayrılamam diyenler için en güzel rota İstanbul çevresindeki tatil yerleridir.

FIRSAT TATİL OLANAKLARI

Tur şirketleri son yıllarda erken rezervasyon ile fırsat tatil olanakları sunmaktadır. Uzun vadede tatil programı yapabilecek olanlar için kaçırılmayacak fırsatlar bulunmaktadır. Ben aylar öncesinden rezervasyon yaptırırım diyenler için Tatil Dükkanı’da bayramda fırsat tatil olanakları sunmaktadır.

Fırsat tatiller bayrama özel olarak planlanmış olup erken rezervasyon esansında oldukça ekonomik olmaktadır. İznini erken planlama imkanı olan herkesin sıklıkla tercih ettiği fırsat tatiller ile bir tatil fiyatına bazen iki tatil yapmak bile mümkün olmaktadır. Fırsat tatil arayanlar ve tatile ayıracağı bütçe kısıtlı olanlar Tatil Dükkanı’nın fırsat tatillerini takip ederek hayallerindeki tatile çıkabilir.

Kısıtlı bütçe ile büyük tatiller yapmak da mümkündür. İstemek yeterli firma bunu müşterileri için yerine getirmektedir. Siz hayal edin Tatil Dükkanı gerçekleştirsin.

Editör: TE Bilisim