Demet Özdemir’in Zeynep, İbrahim Çelikkol’un Mehdi karakteri ile rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölümü bu akşam yayınlanıyor. Birçok kişi tarafından sevilerek takip edilen dizi yeni olaylarla karşımızda olacak. Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm canlı izle seçenekleri araştırılırken yeni bölümde Zeynep ve Mehdi’nin aşkları acı bir şekilde sınanır. Artık kavuşmalarının önünde, kendilerinden de büyük bir engel vardır. Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm canlı izle! TV8 canlı yayınında Doğduğun Ev Kaderindir 17. bölüm izle detayları için yayın bilgileri haberimizde…

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Benal’i Nerminlerde görmek, Mehdi’yi çok şaşırtır. Zeynep’ten sakladığı şeylerin karşısında, artık iyice köşeye sıkışmıştır. Zeynep, Nermin’i teselli etmeye çalışırken, adım adım kendi gerçeğine yaklaşır. Hayatın getirdikleri doğrultusunda büyük konuşmaması gerektiğini, deneyimleyerek anlayacaktır.

Ekrem’in içinde bulunduğu çember, git gide daralır. Nermin ve Meltem’in arasında bir seçim yapmanın vakti gelmiştir. Emine kurtuluşuna doğru yürüdüğünü sanırken, aslında karanlığına koştuğundan habersizdir.

Zeynep ve Mehdi’nin aşkları acı bir şekilde sınanır. Artık kavuşmalarının önünde, kendilerinden de büyük bir engel vardır.

DOĞDUĞUN EV KADERİN 17. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizi Konusu

İbrahim Çelikkol’un Mehdi, Demet Özdemir’in ise Zeynep karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Yönetmeliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat’ın yazdığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi TV8 ekranlarında başlıyor. Başrollerini Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlandı.

Editör: TE Bilisim