MasterChef yarışmasındaki tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Güzide Mertcan yeni evini tanıttı. 7 milyon TL değerindeki villası ile gündeme gelen Güzide Mertcan “Villasını neden sattı?” sorusuna cevap aranmaya başlandı. Peki Güzide Mertcan kimdir? Güzide Mertcan villasını neden sattı? İşte Güzide Mertcan’ın yeni evi…

Güzide Mertcan villasını neden sattı?

Merak edilenleri kendi YouTube hesabında anlatan Güzide şunları söyledi; “Evi sattık. Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev! Keşke satmasaydım’ demeyeceğim, biz bu evde 4 – 4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz.”

Güzide Mertcan villasını neden sattı sorusuna ise şu yanıtı veriyor: “Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim. Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor.”

Güzide Mertcan kimdir?

Asıl mesleği estetisyenlik olan Güzide Mertcan yarışmaya İstanbul’dan katıldı. Eğitimini Manisa ve İzmir’de tamamlayan Masterchef Güzide bu arada boş kalan zamanlarında ablasıyla birlikte tekstil işleriyle uğraştı.

Daha sonra Mustafa Mertcan ile evlenen Güzide 3 çocuk sahibi olunca iş hayatına biraz ara verdi. Daha sonra estetisyen olmaya karar veren Masterchef Güzide bu alanda çeşitli eğitimler aldı ve yeni mesleğini seçti. Güzide Mertcan’ın yemek yapmaya olan aşkı hiç bitmedi özellikle çocukları için yaptığı birbirinden lezzetli yemekleri instagram hesabında paylaşan Güzide Mertcan kısa sürede takipçisi sayısını arttırdı.

Yarışmaya ilk katıldığında 21 bin takipçisi olan Güzide’nin Masterchef Türkiye sonrası takipçisi sayısı hatırı sayılır şekilde arttı. Güzide’nin şu an aktif 205 bin takipçisi var. Yarışma dışında anne ve iyi bir eş olan Güzide Mertcan, Mustafa Mertcan ile evli. Eşi DOF Robotic ismindeki şirketin sahibi. Mustafa Mertcan’ın şirketi İstanbul Esenyurt’ta bulunuyor. Güzide Mertcan’ın birbirinden tatlı 3 tane çocuğu var. Çocukları ile sık sık zaman geçiren, gezmeyi seven Güzide o anlarını takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

villası ile çok konuşulan Güzide Mertcan, şimdide evini satılığa çıkardığı konusunda gündeme geldi. Güzide Mertcan “Villasını neden sattı?” sorusu yanıt aramaya başladı. İlk defa sosyal medya üzerinden yayılan Güzide Mertcan villası ile ilgili detaylar son günlerde başka bir boyuta taşındı. Peki, Güzide Mertcan kim? Materchef Güzide Mertcan villasını neden sattı.

Editör: TE Bilisim