Bahçelievler’de binanın yıkılmasının ardından Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır kimdir ve Bahçelievler Belediyesi hangi partiden? soruları internette sıkça araştırılmaya başlandı. Olay yerindeki çok sayıda itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sürerken, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, “Çökmenin nedeni boşaltılan binadaki kolon demirlerinin satılmak üzere alınması.” ifadelerini kullandı. Peki Bahçelievler Belediyesi hangi partiden? İşte 2019 Bahçelievler seçim sonuçları!

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN? BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI KİM?

BAHÇELİEVLER BELEDİYE SEÇİM SONUÇLARI

ADAY PARTİ ALDIĞI TOPLAM OY OY ORANI

Hakan Bahadır AK PARTİ 169.414 49,89%

Mehmet Ali Özkan CHP 153.578 45,23%

Yaşar Avcı SAADET PARTİSİ 6.067 1,79%

İstanbul’un 39 ilçesinden biri olan Bahçelievler şehrin Avrupa Yakası olarak adlandırılan kısmında yer alıyor. 31 Mart 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti’nin adayı Hakan Bahadır Bahçelievler’in yerel seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Bahçelievler Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI HAKAN BAHADIR KİMDİR?

Hakan Bahadır, 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanlığına seçilmiştir. Bahadır, daha önce de AK Parti İlçe Başlanlığı görevi de yapmıştır.

1963 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Bahadır, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde üniversite eğitimi almıştır. 1986 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Hakan Bahadır, radyoloji alanında ihtisas yapmıştır.

Mezuniyetinin ardından Mersin Mut Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Dr. Hakan Bahadır, aynı dönemde Mut İlçesi Kaymakam Vekilliği görevini de üstlenmiştir. Mersin’deki görev süresinden sonra Küçükçekmece Milli Eğitim Dispanseri Başhekimliği görevini yürüten Dr. Hakan Bahadır buradaki görevinin ardından özel sektörde sağlık yatırımları yapmış ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Betatom Emar Görüntüleme Merkezi’ni kurmuştur.

Editör: TE Bilisim