Acun Ilıcalı’nın hediye bilgisayar kampanyası 20 Eylül 2020 akşamı TV8 ekranlarında canlı yayında başlatılmıştı. Uzaktan eğitim sürecinde bilgisayar, laptop, telefon ve tableti olmadığı için eğitim programlarına katılamayan ve derslerinden geri kalan öğrencilere destek amacıyla Acun Ilıcalı’nın hediye dizüstü bilgisayar kampanyasına canlı yayında yapılan bağışlar kısa sürede 7,5 milyonu aştı. Toplamda 10 milyon hedef konulan kampanyanın ilk günden hedefe yaklaşması büyük sevinç uyandırdı. Öğrenciler şimdi ücretsiz hediye bilgisayar için nasıl başvuru yapılır, hediye bilgisayarlar hangi öğrencilere verilecek, nasıl belirlenecek ve hediye dizüstü bilgisayar başvuruları nereden ve nasıl yapılacak gibi detayları yoğun olarak araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) rehberliğinde belirlenecek olan kampanyanın detaylarının ilerleyen günlerde açıklaması bekleniyor. Peki, Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Hediye dizüstü bilgisayarlar ne zaman kimlere verilecek? Kampanyayla ilgili tüm bilgiler haber metninde!..

Acun Ilıcalı dizüstü bilgisayar kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Dizüstü bilgisayarlar ne zaman, kimlere verilecek?

Acun Ilıcalı tarafından duyurulan dizüstü bilgisayar kampanyasında dağıtımı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak.

Acun Ilıcalı kampanyadan elde edilen tüm geliri MEB’e aktaracak ve MEB başvuru yapan tüm öğrencilere dizüstü bilgisayarları ulaştırmak için çabalayacak.

TV8 ekranlarında bambaşka bir kampanya başlatan Acun Ilıcalı, Kovid-19 pandemisi döneminde uzaktan eğitim için tablet ve bilgisayarı olmayan ve ihtiyacı olanlara ücretsiz hediye dizüstü bilgisayar verecek.

Acun Ilıcalı Haydi Şimdi hediye bilgisayar kampanyası kapsamında ne kadar bağış toplandı?

KAMPANYAYA EN YÜKSEK BAĞIŞI KİM YAPTI?

Gecenin en yüksek bağışçısı Bahçeşehir Eğitim Kurumları oldu. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu başkanı Hüseyin Yücel canlı yayına bağlanarak 1 milyon lira bağışladıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı bağış miktarını duyunca alkışladı. Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi’nin sahibi Enver Yücel’in oğlu.

EN YÜKSEK 2. BAĞIŞI YAPAN KİŞİ KİM?

Dizüstü bilgisayar kampanyasında gecenin en yüksek ikinci bağışı kamuoyunda pek bilinmeyen bir isimden geldi. Gülderen Holding’in başkanı Kerem Gülderen canlı yayına bağlandı ve 700 bin lira bağışladıklarını duyurdu. Kerem Gülderen’in şirketi enerji sektöründe hizmet veriyor.

TÜRK KIZILAY’INDAN BAĞIŞ

Uzaktan Eğitim programına destek olmak için bu bağlantıya tıklayarak Kızılay aracılığıyla da yardım yapabilirsiniz.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, canlı yayına bağlanarak, 250 bin TL destek verdiğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim