Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de hafta için her gün saat 12.30’da izleyicisini ağırlayan Gelinim Mutfakta 16 Nisan Perşembe günün birincisi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Çeyrek altını kim kazandı? En güzel yemeği hazırlamak için tüm hünerlerini sergileyen gelin hanımların ve tabakları beğenip puan vermek için adeta kılı kırk yaran kayınvalidelerin tatlı atışmalarıyla renkli dakikaların yaşandığı Gelinim Mutfakta kim birinci? 16 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu nasıl? sorusu şimdiden programın sıkı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci? (AÇIKLANDI) 16 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta günün birincisi ve puan durumu belli oldu! detaylar haberimizin içeriğinde.

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ? (AÇIKLANDI) 16 NİSAN PERŞEMBE GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ VE PUAN DURUMU BELLİ OLDU

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci sorusunun yanıtı programın sunucusu Fatih Ürek tarafından açıklandı. Gelin hanımlar bugün cantık tarifi hazırlamak için yarıştı. Kaynanaların puan verme işleminin ardından günün birincisi ve çeyrek altının sahibi de belli oldu.

16 Nisan perşembe en düşük puanı alan ve programı sonuncu sırada tamamlayan yarışmacı 5 puanla Burçin oldu. Burçin’in ardından en düşük puanı alan ikinci gelin ise 10 puanla Yağnur oldu. Hatice ise 17 puanla günü ikincilikle bitirirken en yüksek puanı alıp çeyrek altını kazanan gelin 18 puanla Neslihan oldu.

Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ve özellikle bugün yarışmacıların hazırladığı Cantık Tarifi detayları için Diriliş Postası Yemek Tarifleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim