Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede günem oldu. Yeni bir dijital yayın platformunun sinyalleri,ni daha önce veren Acunn’dan konuya dair açıklama geldi. ‘Exxen ile çok yakında beraberiz’ diye Ilıcalı’nın yeni projesinin detayları merak ediliyor. Acun Medya, Netflix’e rakip olacak bir platform mu kuruyor? Exxen TV  ne zaman faaliyete geçecek soruları, sosyal medyada yer alan paylaşımın ardından merakla araştırılan konular arasında yerini aldı. İsminin Ali Taran tarafından önerildiğinden daha önce bahseden Acunn Ilıcalı’nın yeni paltformunun detayları heyecanla bekleniyor. Peki, Exxen nedir? Acun Ilıcalı’nın paylaştığı exxen ne platformu olacak? Merak edilenler haber detayında!..

Exxen nedir? Acun Ilıcalı’nın paylaştığı exxen ne platformu olacak?

Cun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı bir açıklama ile Netflix’e rakip olarak dijital dizi ve film platformu kuracağını duyurmuştu. Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da yeni platformun adını Exxen olarak açıkladı.

Exen ne demek; Exxen, Acun ılıcalı’nın bir süre önce duyurmuş olduğu dijital yayıncı platformudur. Daha önce Netflix veya Blu TV’ye rakip bir proje tasarladığını açıklayan Acun Ilıcalı’nın açıklamasına göre, yeni platformun içeriği genel olarak yarışma programlarından oluşacak.

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, Exxen adıyla kurmayı düşündüğü dijital yayın platformunun adını Ali Taran’ın önerdiğini belirtmişti.

Dizi ve filmseverlerin merkala beklediği yeni platformun çıkış tarihi ise merakla araştırılıyor.

Acun Ilıcalı Instagram hesabı aracılığyla yaptığı paylaşımla Exxen’in çok yakında kullanıcıların hizmetine sunulacağını belirtti. Ilıcalı paylaşımında, ‘Yeni dijital platformumuz Exxen ‘de yakında beraberiz…’ ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim