Beşiktaş son 20 metrede özellikle savunma ağırlıklı oynayan takımları açmakta zorlanıyor. Çünkü elinde Ljajic dışında yaratıcı futbolcu yok Beşiktaş’ın. Durum böyle olunca sabırla avını bekleyen Yeni Malatyaspor 2 şutla 2 gol attı ve maçı kazanmasını bildi.

GOL ATAMADI AMA YEDİRDİ!

Düşünün ikinci yarı tek kale futbol oynuyorsunuz ancak pozisyon üretemiyorsunuz. Hatta daha ilginç olan ise gol yollarında sana katkı sağlamasını istediğin futbolcu Beşiktaş’a golü getiren değil, golleri yediren kişi oldu. Bu durumu bence Abdullah Avcı kendi içinde sorgulamalı… Çünkü dünkü maçın kaderini yapılan hamleler belirledi. Sergen Hoca’nın Bifouma’yı sonradan alması maçın kaderini değişitirdi.

DIABY YETERSİZ

Diaby’nin ayakta duracak hali yoktu. Hatta maçı izlerken Abdullah Avcı’nın nasıl bu kadar sabırlı olduğunu merak ettim. Bence ikinci yarının hemen başında Lens, Diaby değişikliği gelebilirdi. Ayrıca takımın en iyi iki ismi  Pedro Rebocho ve Muhammed Elneni neden çıkarıl anlamadı. Çünkü Caner’in kırmızı göreceği belli! Ayrıca takımın beyni olan Muhammed Elneni hem defansı topluyor hem de hücuma yön veriyordu. Güven kesinlikle Beşiktaş seviyesinde değil. Burak ve Ljajic de üretmeyince gol kısırlığı yaşaması doğal.

LİGİN EN BÜYÜK ŞAMPİYONLUK ADAYI SİVASSPOR’DUR

Başlıkta dedim ya Beşiktaş şampiyonluk için “Güven” vermiyor. İşte ne yapıp ne edip Ocak ayında kesinlikle golcü bir kanat oyuncusuyla Burak’a alternatif bir santrfor alınması şart. 80 dakika sabırlı ve defansif oynayan Malatyaspor, aradığı pozisyonu son bölümde bulup istediğini aldı. Şuan ligin en büyük şampiyonluk adayı Sivasspor’dur.

Editör: TE Bilisim