Diriliş Postası Muhabiri Büşra Kılıç

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından tarafından bu yıl “ehliyet ve liyakat” temasıyla dördüncüsü gerçekleştirilen “Kültür Sanat Ödülleri”, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ödül töreninin açılışında Üsküdar Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan “ÖNDER Türk Müziği Gençlik Korosu” aralarında “Nazende Sevgilim”, “Fikrimin İnce Gülü” ve “Ah Yalan Dünya” gibi eserlerin da aralarında bulunduğu mini bir repertuvarı dinleyicilerin beğenisine sundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra sanat dünyasından birçok ismin konuk olduğu törende konuşan ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal, sivil toplum kuruluşu olarak 61 yıllık bir geçmişe sahip olduklarını söyledi. Çal, ülke çapında 500’e yakın dernekle beraber imam hatip lisesi öğrencilerinin yanında olduklarını belirterek, “Camia olarak geçmişten devraldığımız değer ve birikimi her sahada geliştirerek geleceğe aktarma çabası içerisindeyiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim