Levent Gültekin / Diriliş Postası

Sörloth, Novak, Sosa ve Ndiaye gibi tecrübeli oyuncularla yollarını ayırmasına rağmen Afobe, Hugo, Diabate, Baker, Flavio, Marlon, Djaniny gibi isimlere bordo mavili yönetim Eddie Newton’un geleceğini masaya yatırmak için istişarelere başladı.

Abdullah Avvcı da gündemde ama…

Süper Lig’de 5 haftada sadece 5 puan toplayan İngiliz teknik adamla yolları ayırmayı planlayan Trabzonspor yönetiminin Abdullah Avcı’yı gündeme aldığı öğrenilirken, Başkan Ahmet Ağoğlu’nun Samet Aybaba ve Fatih Tekke’yi de düşündüğü belirtildi. Abdullah Avcı’nın yeniden Beşiktaş’a geri dönme ihtimalini göz önünde bulunduran Ağaoğlu’nun camiayı yakından tanıyan ve ekibinde Orhan Çıkrıkçı gibi antrenörü barındıran Fatih Tekke’ye sıcak baktığı kaydedilirken İstanbulspor’da iyi işler çıkaran genç teknik adamın doğup büyüdüğü kulüpte çalışmayı çok istediği bildirildi.

PTT 1. Lig’de 5 haftada, 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa oynayan Trabzonspor’a sosyal medyadan destek veren Fatih Tekke PTT 1.Ligde 5 haftada 4 galibiyet 1 beraberlik alırken 43 yaşındaki çalıştırıcı Fırat Gül’den aldığı koltuğu bir daha bırakmadı.

Editör: TE Bilisim